Diensten

Wij leveren onze diensten aan particulieren en bedrijven. 

Of het nou gaat om de perfecte foto’s en video bij je bruiloft of om een bedrijfsvideo voor op je website. We helpen je op professionele wijze waarmee resultaat verzekerd is. Bij Unlimited Visuals leveren wij sprekende beelden die het verschil maken.

Omdat elk fotografie project uniek is hebben wij vanaf prijzen die zijn gebaseerd op de minimale creatieve vereisten, productiekosten en licentievoorwaarden voor elke opdracht. Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte houden we rekening met al jouw wensen en sturen we je altijd een scherp aanbod.

Bruiloft foto & videografie

Bruiloften zijn de droomplek van een fotograaf om zijn magie te laten werken. Mensen zien er op hun best uit, zijn ontspannen zichzelf, en het belangrijkste: ze vieren de liefde en genieten van het leven! We maken van jouw bijzondere dag de gaafste foto’s en video’s die je je kunt voorstellen.

Fotografie bieden wij al aan vanaf € 1295,- euro en Videografie vanaf € 995,- euro. 

Foto & Videografie kan gecombineerd worden voor een extra aantrekkelijk combi-tarief! Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

BEDRIJFS FOTO & VIDEOGRAFIE​

Wij leveren professionele bedrijfsfoto- en videografie aan allerlei soorten bedrijven. Organisaties huren ons in voor al hun zakelijke foto- en videografie opdrachten. Of het nu gaat om professionele zakelijke portretten, conferenties, evenementen of inhoud voor marketingcampagnes en websites. 

Geïnteresseerd in een bedrijfsreportage dit kan al vanaf € 495,- euro. Op zoek naar zakelijke portretfoto’s? Dit kan al vanaf 125 euro. 

Al onze opdrachten zijn maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden en we sturen je zo spoedig mogelijk een scherp aanbod.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

DRONE FOTO & VIDEOGRAFIE

Iedereen kan een drone kopen en er video’s en foto’s mee maken. Het maken van professionele foto’s en video’s is echter een ander verhaal. Met een scala aan verschillende professionele drones en de juiste diploma’s en licenties op zak hebben we alles in huis om het perfecte plaatje vast te leggen.

Vanaf € 25,- euro per foto. Wil je liever een mooie video? Prijzen voor een video is maatwerk ook FPV dronebeelden zijn mogelijk tegen een meerprijs.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons naar de mogelijkheden en we sturen je vrijblijvende offerte.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

UITVAART FOTO & VIDEOGRAFIE

Er zijn veel verschillende redenen waarom families een uitvaartfotograaf vragen om de dag vast te leggen. Soms kunnen familieleden niet aanwezig zijn vanwege een slechte gezondheid, wonen ze in het buitenland of willen ze gewoon een gedenkwaardige opname van de dag als onderdeel van de viering van het leven van een dierbare. We kunnen zo veel of zo weinig van de dag fotograferen als u wilt, inclusief de ceremonie, de begrafenis en zelfs de wake indien nodig.

Prijzen voor een volledige uitvaartvideo of foto-reportage beginnen van € 399,- euro incl. BTW. Vraag ons naar de mogelijkheden en we sturen je vrijblijvende offerte.

Productfotografie

Doe ertoe! Dat is waar wij van Unlimited Visuals voor staan.

Wij fotograferen jouw producten mooier, scherper en sprekender. Op die manier maak jij vervolgens ook het verschil ten opzichte van de concurrentie. 

De foto’s zijn geschikt voor je webshop en kunnen worden geoptimaliseerd voor diverse social media platformen zoals Instagram!

Interieur / vastgoed Foto & Videografie

Ook de binnenkant doet ertoe. Zowel bij prachtige klassieke gebouwen, als de meest innovatieve moderne. Wij leggen het vast: al die innerlijke pracht die het gebouw zoveel karakter geeft.

Vraag een vrijblijvend een offerte aan, wij weten zeker dat de prijs de juiste is voor jouw project.

Automotive

Breng uw auto prachtig in beeld met professionele autofotografie. Met automotive fotografie heeft u voor altijd een mooi aandenken aan uw bijzondere auto. Maar ook voor automotive bedrijven of brands zijn wij beschikbaar, vraag ons naar de mogelijkheden. Wij hebben o.a. al samengewerkt met merken als BMW, Porsche en Ferrari.

Vraag een vrijblijvend een offerte aan voor een scherp aanbod.

PORTRETTEN / Couple-loveshoots / familieshoots

Heb je een portretfoto nodig waar je opstaat zoals je bent? Of ben je opzoek naar een lifestyle achtige vibe? Wij maken sprekende foto’s in kleur of zwart-wit. Met een prachtige foto als eindresultaat.  De foto’s komen in zeer hoge kwaliteit. Dus zeer geschikt om af te drukken, of gewoon voor op je Instagram. 

BRONS
– Een volledige fotoshoot van 40 tot 60 min
– 5 foto’s naar jouw keuze die later professioneel bewerkt worden
– Locatie naar jouw keuze
€ 150 euro

ZILVER
– Een volledige fotoshoot van 60 tot 90 min
– 10 foto’s naar jouw keuze die later professioneel bewerkt worden
– Locatie naar jouw keuze
€ 200 euro

GOUD
– Een volledige fotoshoot van 90 tot 120 min
– 15 foto’s naar jouw keuze die later professioneel bewerkt worden
– Locatie naar jouw keuze
€ 250 euro

* Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten.

Gender reveal & Familie video's

Jongen of meisje? Wat een leuke gebeurtenis als jullie uitkijken naar de geboorte van jullie aanstaande kindje! Wij werken graag met jullie mee met om dit bijzondere moment vast te leggen.

Vraag ons naar de mogelijkheden en we sturen je vrijblijvende offerte.