VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ -
Zakelijk Portret

Je kan uitgaan van maximaal 3 werkdagen. Zit er toch haast bij? Laat het dan even weten, er valt altijd wel iets te regelen.

Een goede nachtrust eigenlijk toch wel de beste voorbereiding! Drink voldoende water en laat je alcoholische versnapering de avond ervoor even staan.

Moeten wij de sessie in jouw drukke schema inpassen? No problem, neem wat verschillende kledingstukken mee, relax en laat ons het werk doen.

Geen stress!

Absoluut! Dit is de handigste (en tevens vaak de voordeligste) optie als je portretten nodig hebt voor je team of bedrijf. Ik kom dan met een mobiele studio op locatie die ik in een groot kantoor of vergaderruimte op kan zetten.

Laat ons weten met hoeveel jullie zijn en wij maken een passende offerte.

Zeer zeker. Op locatie kunnen wij groepsfoto’s maken voor een onbeperkt aantal mensen. In mijn studio kan ik max 8 mensen kwijt. Laat ons weten wat je nodig hebt dan regelen wij de rest.

FAQ -
Bedrijfsreportage

In een gesprek vooraf luisteren wij goed naar jullie doelstelling en ideeën. Als een ontwerp al bestaat, bedenken we samen met jullie wat voor foto’s voor dat doel gemaakt zouden moeten worden en hoe het praktisch, logistiek en niet onbelangrijk, binnen een bepaald budget, aangepakt kan worden.

De mooiste ideeën zijn volstrekt waardeloos als ze door praktische of budgettaire beperkingen onhaalbaar zijn. Een goede inschatting van mogelijkheden en beperkingen lijdt altijd tot het best haalbare resultaat.

Dit is erg afhankelijk van de manier waarop iedereen gefotografeerd moet worden. Voor eenvoudige profielfoto’s voor intern gebruik zijn een paar minuten per persoon vaak voldoende, maar als de portretten echt moeten bijdragen aan de uitstraling van het bedrijf op een website of in een brochure kan een uitgebreidere sessie met meer aandacht voor detail gewenst zijn. 

Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Absoluut! Dat gebeurd wel vaker. Een samenwerking voor langere tijd is ook in ons voordeel. Dat vertaald zich dan ook in een korting naar mijn opdrachtgevers.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zeer zeker! Wij beschikken over alle middelen om een pakkende bedrijfsreportage neer te zetten, maar dan in een video. Ook beschikken wij over diverse drones en een FPV drone, waarbij we bijvoorbeeld in vogelvlucht door een kantoorpand kunnen vliegen. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificaten om dit soort werk uit te kunnen voeren. 

Wil je meer informatie hierover? Mail ons even en vraag naar Samm!