Over ons

Samm Dijks

Mijn naam is Samm en ik ben een freelance foto en videograaf uit Hoogwoud. Zo’n 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met fotografie, Ik kocht toen mijn eerste digitale camera en ik was hier eigenlijk continu mee bezig. Ik leerde door vooral gewoon foto’s te maken en deze vervolgens te analyseren zonder echt veel kennis uit boeken te halen. De zelflerende en verkennende manier heeft ervoor gezorgd dat ik hiermee een eigen manier van fotograferen heb ontwikkeld.

Door deze style toe te passen heb ik de afgelopen jaren een hoop leuke projecten mogen draaien en heb ik inmiddels een betrouwbaar netwerk opgebouwd om zo de wensen van mijn klanten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Vorig jaar ontstond er een unieke kans om samen te werken met Joey, een videograaf uit Zaanstad, wij kunnen onze krachten bundelen en hiermee was Unlimited Visuals geboren. 

Mijn Specialicaties zijn onder andere:
– Drone media (gecertificeerd) 
– Vastgoed fotografie
– Automotive fotografie
– Bedrijfsreportages

Joey Uffelie

Mijn naam is Joey Uffelie en ik ben een freelance foto en videograaf uit Zaanstad. Begin 2015 kocht ik mijn eerste camera en ben ik door filmpjes op YouTube en informatie op google alles te weten gekomen over het maken van foto’s en video’s.

Ik had nooit gedacht om uiteindelijk mijn eigen bedrijf te beginnen, maar door alle leuke positieve reacties en mijn eigen enthousiasme besloot ik om een stapje verder te gaan door professionele apparatuur aan te schaffen en mijzelf uiteindelijk in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Creatief bezig zijn en mijn gedachtes over kunnen brengen door middel van beeldmateriaal vind ik super leuk om te doen, tevens geeft het mij heel veel energie om met mensen te werken en beelden te maken waar ze nog jaren lang met plezier op terug kunnen kijken.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

professionele
fotoStudio

100 vierkante meter

We beschikken over een grote professioneel ingerichte fotostudio voor o.a. productfotografie en portretfotografie. Voorzien van alle materialen die nodig zijn voor jouw perfecte plaatje.

Centraal gelegen

Voor elke fotosessie ben je meer dan welkom in onze fotostudio. We zijn goed bereikbaar én je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren!

van alle gemakken voorzien

Bakkie koffie / thee of wat anders? Geen enkel probleem! Dit kun je daarna in alle rust opdrinken in onze lounge hoek, voor ons is het erg belangrijk dat jij en onze andere klanten ontspannen voor onze camera verschijnen.

Professionele nabewerking

We beschikken over de nieuwste apparatuur en laatste software om al ons gemaakte werk professioneel na te bewerken. Ook andere grafische toepassingen zoals het maken van flyers of andere vormen van bedrukte media kunnen wij in house maken.

Jong..

In 2020 leerden wij elkaar kennen en zijn we Unlimited Visuals gestart. Binnen een half jaar zijn wij zo hard gegroeid dat we nu gesettled zijn in een prachtig kantoorpand in de Goorn, dit is tevens onze studio!

maar toch ervaren

Samen hebben we toch al wel 15+ jaar ervaring met het maken van het perfecte plaatje. Maar we zijn nog steeds nieuwsgierig naar alle facetten van het vak hierdoor zijn we constant bezig met het verbreden van onze horizon.

Veelzijdig

Geen enkele klus is ons te gek. Zo kun je ons inzetten bij je bruiloft, het maken van een unieke bedrijfsreportage, het schieten van unieke dronebeelden en nog veel meer. We hebben een breed portfolio aan klanten in diverse sectoren, zowel particulier als zakelijk.

oog voor detail

Voor iedere opdracht hebben wij de juiste apparatuur in huis. Van zoom lenzen, gimballs en drones; we hebben alles in huis om sprekende foto's en video's te kunnen opleveren.

Origineel

Waarom voor ons kiezen?